Η Εταιρεία

Το 1989 ιδρύεται η εταιρεία EUROMARKET, Χουδαλάκης Κων/νος με αντικείμενο εργασιών τον επαγγελματικό εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης, με κεντρικό στόχο την κάλυψη των αναγκών σε ένα μεγάλο φάσμα των ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ μπαρ, νοσοκομείων, catering και άλλων επιχειρήσεων που σχετίζονται με την εστίαση. Το 1993 η εταιρεία ξεκινά τις πρώτες τις συνεργασίες με το εξωτερικό. Το 1996 στην εταιρεία EUROMARKET προστίθεται νέο μέλος & δημιουργείται η EUROMARKET Αφοί Χουδαλάκη Ε.Π.Ε ενώ παράλληλα διευρύνεται η συνεργασίας της με μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων και καφέ στον Ελλαδικό χώρο. Το 1998 η εταιρεία ξεκινά συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού όπως η APS, METALCARELLI,ROCAM,CONTACTO,COSTA VERDE κ.α. Το έτος 2000-2001 η εταιρεία αγοράζει χώρο έκτασης 2500 τ.μ. για την ανοικοδόμηση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στην Κηφισιά. Τo 2005 προχωράει στην ανοικοδόμηση του νέου κτιρίου στο οποίο στεγάζεται και τώρα η εταιρεία με εμβαδό 2500 τ.μ. εκ των οποίων τα 1500 τ.μ. είναι αποθηκευτικοί χώροι. Η εταιρεία με σκοπό την καλύτερη και πιο αποτελεσματική ενημέρωση των πελατών της πάνω στα προϊόντα δημιούργησε την ιστοσελίδα αυτή. Μέσω αυτής είναι δυνατόν να γνωρίζει καλύτερα ο πελάτης όλα τα νέα προϊόντα που έρχονται και να ζητά οποιοσδήποτε πληροφορίες αναφορικά με την χρήση και την πρακτικότητα τους.

Εδώ και 30 χρόνια η εταιρεία μας ,συνεχίζει να είναι ο πιστός και αξιόπιστος συνεργάτης σας, κάνοντας συνεχώς προσπάθειες βελτίωσης των προϊόντων που προσφέρει στην αγορά πάντα με γνώμονα το τρίπτυχο παράγοντα ποιότητα – τιμή - διαρκής παρακαταθήκη.

Βασικός στόχος μας είναι η ελαχιστοποίηση του λεγόμενου stock από πλευράς των πελατών καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε ένα πολύ γρήγορο service, με υπευθυνότητα ,συνέπεια και σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη, επιτρέποντας του να συμπληρώνει και να ανανεώνει τα είδη που χρησιμοποιεί χωρίς να αποθηκεύει.